Criteriile de alegere a prietenilor sunt următoarele:

- să aibă cel puţin trei pasiuni din cele patru enumerate în pagina de început (natură, drumeţie, istorie, fotografie);

să fi ieşit în natură cu un membru al acestui grup . 

 


Victor 

      Este cel mai vechi prieten. Îi place natura, fotografia, istoria. Din păcăte nu îl mai ţin genuchi ca să participe la drumeţii (probleme de sănătate).  Prin el am descoperit Oltul cu fauna lui. Este cel mai vechi pescar din grupul nostru.Participă cu informaţii şi fotografii la realizarea acestui site. Prima aventura cu barca pe Olt am făcut-o împreună.


Dragoş 

     Pasiuni : fotografia, natura, drumeţia. Pe teme istorice nu am avut  prea mult timp să discutăm.Am ieşit de mai multe ori împreună pe Olt. Avem în plan să ieşim împreună şi pe munte. Este deja prezent pe site la capitolul peşti şi păsări.

 
Sergiu

     Pasiuni: drumeţia, natura, fotografia, istoria. În drumeţii am fost împreună de foarte multe ori: în munţii Piatra Craiului, Piatra Mare, Făgăraş etc.; deasemenea la Olt. Este prezent pe site la capitolul peşti şi păsări. Suntem concurenţi din punct de vedere aparatură fotografică; eu sunt Nikon-ist iar el este adept Canon. 

 

 

 

Andra

 

      Ani de zile a mers cu mine în toţi munţii din jurul Braşovului . Ani de zile a colindat împreună

 cu mine locuri istorice mai puţin cunoscute. Continuă şi acum această experienţă, când are ocazia, deoarece ne desparte ceva distanţă de când  s-a mutat la Bucureşti.

 

Dan 


     Dan, iniţiatorul acestui experiment, este membru SKV (Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor - Siebenbürgischer Karpatenverein) şi SOR ( Societatea Ornitologică Română).