Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Echipa de prieteni pasionați de natură, drumeţie, istorie, fotografie:


Victor 

      Este cel mai vechi prieten. Îi place natura, fotografia, istoria.  Prin el am descoperit Oltul cu fauna lui. Este cel mai vechi pescar din grupul nostru.Participă cu informaţii şi fotografii la realizarea acestui site. Prima aventura cu barca pe Olt am făcut-o împreună.


Dragoş 

     Pasiuni : fotografia, natura, drumeţia. Am ieşit de mai multe ori cu echipa la Olt. Avem în plan să ieşim şi pe munte. Este deja prezent pe site la capitolul peşti şi păsări.


Sergiu

   

Pasiuni: drumeţia, natura, fotografia, istoria. În drumeţii am fost împreună de foarte multe ori: în munţii Piatra Craiului, Piatra Mare, Făgăraş etc.; deasemenea la Olt. Este prezent pe site la capitolul peşti şi păsări. Este adept Canon.

 

 

 

 

 

 

Andra

        Ani de zile am mers împreună în toţi munţii din jurul Braşovului. Ani de zile am colindat împreună locuri istorice mai puţin cunoscute. Continuăm şi acum această experienţă când avem ocazia, deoarece  s-a mutat din Brașov.

  

 

Dan 


     Dan, iniţiatorul acestui experiment, este membru SKV (Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor - Siebenbürgischer Karpatenverein) şi SOR ( Societatea Ornitologică Română).

O parte din echipă

De la dreapta la stânga: Dragoș, Victor, Dan, Sergiu și Ionuț


 

 


 

 

        Contact:

         dancociu@yahoo.com