Criteriile de alegere a prietenilor sunt următoarele:

- să aibă cel puţin trei pasiuni din cele patru enumerate în pagina de început (natură, drumeţie, istorie, fotografie)

- să fi ieşit în natură de cel puţin două ori ( o dată se consideră accident) cu un membru al acestui grup  

 


Victor 

      Este cel mai vechi prieten. Îi place natura, fotografia, istoria. Din păcăte nu îl mai ţin genuchi ca să participe la drumeţii (probleme de sănătate).  Prin el am descoperit Oltul cu fauna lui. Este cel mai vechi pescar din grupul nostru.Participă cu informaţii şi fotografii la realizarea acestui site. Prima aventura cu barca pe Olt am făcut-o împreună.


Dragoş 

     Pasiuni : fotografia, natura, drumeţia. Pe teme istorice nu am avut  prea mult timp să discutăm. Am ieşit împreună pe Olt de două ori. Avem în plan să ieşim împreună şi pe munte. Este deja prezent pe site la capitolul peşti şi păsări.

 
Sergiu

     Pasiuni: drumeţia, natura, fotografia. Cu istoria vine tare din urmă. În drumeţii am fost împreună de foarte multe ori în munţii Piatra Craiului, Piatra Mare, Făgăraş etc.. La Olt  am ieşit împreună de multe ori. Este deja prezent pe site la capitolul peşti şi păsări. A trecut de  faza de  început la capitolul fotografie. Suntem concurenţi din punct de vedere aparatură fotografică; eu sunt Nikon-ist iar el este adept Canon. Sunt ameninţat cu fotografii deosebite în viitorul apropiat.

 

Andra

 

      Ani de zile a mers cu mine în toţi munţii din jurul Braşovului . Ani de zile a colindat împreună

 cu mine locuri istorice mai puţin cunoscute. Continuă şi acum această experienţă, când are ocazia, deoarece ne desparte ceva distanţă de când  s-a mutat la Bucureşti.

 

Dan 


     Dan, iniţiatorul acestui experiment, este membru SKV (Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor - Siebenbürgischer Karpatenverein) şi SOR ( Societatea Ornitologică Română).